Arrangementshøsten begynner nå!

Arrangementshøsten begynner nå!

Torsdag 25. august er arrangementshøsten i gang: Kl. 16.00 er det foredrag i regi av Kunst i Follo i Kolben galleri, "To fagfelt krysser sine spor" med Stine Vogt, og kl. 19.00 er det Strikk & lytt på Ski bibliotek. Denne høsten kan vi by på et ekstra bredt og spennende program.

I høst kommer arrangementene på Nordre Follo bibliotek som perler på en snor. Vi fyller 100 år, og byr på en jubileumsuke i oktober fullspekket med store navn som Lisa Aisato og Linn Ullmann. Med midler fra Fritt Ord kan vi også arrangere et spennende foredrag om kryptovaluta, og ikke minst kommer Åsne Seierstad til Kolben 1. november for å snakke om sin rykende ferske bok, Afghanerne. For de miljøbevisste blir det et innblikk i miljøregnskapet til Anja Bakken Riise, foredrag om redesign med eksempler, og klesbyttedag.

Det er også mye spennende for barna. I september kan alle gravemaskininteresserte oppleve "Tøffe maskiner" med Line Halsnes, både i Ski og på Kolben. Bjørn Ousland forteller om Roald Amundsen for hele familien på Kolben i oktober, og i desember er Jul med Prøysen endelig tilbake på Ski bibliotek. I tillegg blir det selvfølgelig lesestunder, og Etter skoletid for 5.-8. klasse er tilbake fra 29. august.

Våre faste arrangementer, som Litterært kvarter, språkkafé, lesesirkel, brettspillkveld og Strikk & lytt er alle også tilbake. For å se alle høstens arrangementer, besøk arrangementssiden.

Vi gleder oss til å se mange av dere på alle høstens spennende arrangementer!

Språkvelger